Tel: 08-640 23 00
Email: info@vitvaruspecialisten.com

FAQ

Frågor och svar

Vanliga frågor

Vi handlade hos er för många år sedan men då hade ni även produkter som var lite krockade, har ni det fortfarande?

Vi säljer fortfarande produkter med skönhetsfel. Det kan vara en lite repa eller bula på produkten. Vi har en hel del men då dessa kommer styckevis till oss är det svårt för att lägga ut det på vår hemsida.

Kan man ringa till er och fråga vad som finns med skönhetsfel?

Självklart. Slå oss en signal så tittar vi vad som finns just nu. Däremot så önskar vi att ni besöker butiken för att själva se produkten, och i de fall det finns, även se skadan. Uppfattningen om skadan är alltid relativ därför önskar vi att man ser skadan på plats innan köp. Det ska vara tryggt för båda parter.

Säljer ni även hela kök?

Ja vi säljer även hela kök. Vi har utöver vår stora vitvaruavdelning även 700kvm köksutställning med mängder av inspiration. Vi kan hjälpa er med det mesta till köket: Vitvaror, kök, bänkskivor, blandare och även golv.

Har ni just den här produkten?

Vi har väldigt stora lager och förmodligen Sveriges största utställning med vitvaror och kök. Vi har inte utrymme för alla produkter på våra lager eller i butik men det mesta kan vi beställa hem med några dagars leveranstid.

Kan ni leverera utanför Stockholm?

Vi har idag kunder från hela Sverige och det händer att vi även hjälper till med transporter till utlandet. Hör av er till oss så ska vi se hur vi kan hjälpa er.

Bär ni in produkten vid leverans? Och kan ni även hjälpa till med installation?

När ni köper tjänsten leverans av oss så ser vi till så produkten hamnar där ni vill ha den, oavsett om det är 1 eller 5 trappor. Att bära vitvaror är kanske inte alltid så lätt som det ser ut. Våra killar är vana och har många års erfarenhet. Vi kan även hjälpa till med installation av era produkter, givetvis har killarna full behörighet att utföra elinstallationer.

Säljer ni även reservdelar?

De flesta tillverkare säljer idag sina egna reservdelar. Men om ni vill så kan vi även beställa hem rätt del åt er. Om ni har en smartphone så ta gärna en bild på typskylten som sitter inuti produkten så vi vet att det blir rätt.

Hittar du inte din fråga?

Kontakta oss genom vårt frågeformulär så hör vi av oss så snart vi kan.

Fråga här