Tel: 08-640 23 00
Email: info@vitvaruspecialisten.com

Våra leverantörer

Allt för kök & tvättstuga

Våra leverantörer

Här nedan presenterar vi de leverantörer vi samarbetar med för att kunna hjälpa er att hitta just det ni söker. Vi vågar lova att vi har det bredaste utbudet på marknaden och mycket av det visar vi även i vår butik. Oavsett om det gäller en ny dammsugare eller ett helt nytt kök så finns det något för alla. Vår ambition är att kunna presentera varor som passar allas önskemål.

Lundins kök & interiör

Lundins kök & interiör

Kök
Lundins snickerifabrik grundades år 1930 av Arthur lundin. Tillverkningen bestod i huvudsak av möbler. på 60-talet övergick produktionen till köksinredningar. idag är tillverkningen av kök av högsta kvalitet, där kunden ges stor möjlighet till flexibilitet och variation i såväl design som materialval.
Arrital

Arrital

Kök
Funktion och design i harmoni. Låt köksdrömmarna bli till verklighet. Arrital står för en innovativ design och en hög teknisk nivå. Stilrena kök som förenar funktion och design.
AEG

AEG

Vitvaror
AEG startade i Tyskland för mer än 100 år sedan baserat på en enkel filosofi: All design skulle vara perfekt både avseende form och funktionalitet.
AGA

AGA

Vitvaror
Från bakning till rostning och från grillning till wokning - att äga en AGA-spis är som att ha tio apparater samlade i en. Alla fungerar dessutom perfekt.
Ankarsrum

Ankarsrum

Småapparater
Assistent Original - Kan allt och lite till. Har sina anor ända tillbaka till 1937. Svensktillverkad.
Asko

Asko

Vitvaror
Asko är ett internationellt premiummärke som erbjuder högpresterande köksprodukter, tvättprodukter och professionella produkter.
Bertazzoni

Bertazzoni

Vitvaror
Italiensk passion och precision. Bertazzonis familjetradition är att följa insikter och principer i fråga om bra design. Utmärkt teknik och konstruktion av hög kvalitet.
Bosch

Bosch

Vitvaror
Tillverkar några av världens energisnålaste och kvalitativa vitvaror. Tänker på minsta lilla detalj och lämnar inget åt slumpen.
Cylinda

Cylinda

Vitvaror
Cylinda - År efter år Tillverkar produkter som kyler din mat, tillagar din middag, hjälper Er med disken och tvättar dina kläder. Vitvaror som gör vardagen enklare och bekvämare i många år framöver.
Dometic

Dometic

Vitvaror
Vinkällare som är speciellt utformade för att lagra vin lika effektivt som en traditionell vinkällare. Samt produkter gjorda för ett mobilt liv. Husvagn, husbil, båt och fritidshus.
Elektro-Helios

Elektro-Helios

Vitvaror
Enkelt & Funktionellt. I 90 år har vi hjälpt svenska folket med att värma söndagsstekar, frysa in trattkantareller och tvätta favoritjeans. De har gjort oss till ett av Sveriges största vitvarumärken.
Eico

Eico

Vitvaror
Varför inte glädjas åt en fläktkåpa i en läcker och utmanande design. Eico fläktkåpor i alla färger och former.
Electrolux

Electrolux

Vitvaror
Electrolux är en av världens ledande tillverkare av hushållsprodukter samt motsvarande utrustning för professionell användning.
Falcon

Falcon

Vitvaror
Med en Falcon i hjärtat av ditt kök, blir köket alltid hjärtat i ditt hem. Tillverkare av världens första stora spis, Range Cooker.
Falmec

Falmec

Vitvaror
Trettio års erfarenhet och dagligt engagemang för att kunna erbjuda dig fläktkåpor med kvalitet och uppmärksamhet på detaljer.
Fisher & Paykel

Fisher & Paykel

Vitvaror
Balans. harmoni och enkelhet. En intelligent teknik och en design som inte bara leveer upp till dina förväntningar som modern konsument. Utan också uppfyller förväntningar du inte visste att du hade.
Fjäråskupan

Fjäråskupan

Vitvaror
I 25 år har vi byggt fläktkåpor för hand i Fjärås. Vårt signum är hantverket som visar sig i våra handbyggda kupor i alla tänkbara färger, former och storlekar.
Franke

Franke

Vitvaror
Våra produkter präglas av god design och gedigen kvalitet. I sortimentet hittar du fläktar, diskbänkar, blandare och avfallssortering.
Gaggenau

Gaggenau

Vitvaror
Företaget med anor 330 år tillbaka, har revolutionerat det privata köket om och om igen med sina internationellt hyllade produkter. Gaggenaus framgång vilar på teknologisk innovation och ett tydligt designspråk.
Gorenje

Gorenje

Vitvaror
Gorenje strävar efter att erbjuda ett varierat utbud av innovativa, designinriktade produkter och tjänster som ger våra kunder en enklare vardag i olika segment och prisnivåer.
Gram

Gram

Vitvaror
Gram utvecklar och marknadsför vitvaror i Norden under varumärket Gram. Vårt sortiment omfattar idag samtliga vitvaror för köket i den kända Gram-kvaliteten.
Gutmann

Gutmann

Vitvaror
Varje fläkt är ett konstverk som känns igen på sin design, form och färger, och de känns övertygande genom sitt påtagliga sinne för detaljer.
Husqvarna

Husqvarna

Vitvaror
Husqvarna - Electrolux skapar högteknologiska hushållsprodukter med perfektion i form, funktion och ljudnivå.
IGF

IGF

Vitvaror
IGF startade 1934 och är sedan 1965 Sveriges i särklass största leverantör av gasspsiar för privat bruk.
Ilve

Ilve

Vitvaror
Det finns över 200 Ilve-spisar att välja mellan. Vanliga gasspisar och jättestora. Rostfria, grafitgråa, röda, gröna och blå. Gasspis med grillhäll, gasspis med stekbord osv. osv,
Irobot

Irobot

Småapparater
"Våra golv har aldrig varit renare - och vi har aldrig varit så utvilade"
Jura

Jura

Småapparater
Nu kan du avnjuta kaffekvalitet likt den du känner igen från italienska kaffebarer i ditt eget hem.
Kenny

Kenny

Vitvaror
Har du trångt i badrummet? Kenny har lösningen, marknadens minsta tvättmaskin.
KitchenAid

KitchenAid

Småapparater
Med utgångspunkt i KitchenAids köksmaskin i retrostil har sortimentet breddats till att även omfatta mixers, matberedare, brödrostar, kaffekvarnar och espressomaskiner.
Liebherr

Liebherr

Vitvaror
Innovativa ideér, elegant design och toppkvalitet. "Biofresh" maximerar hållbarhetn i färska produkter. Kylar, frysar, vinkylar och humidor.
Miele

Miele

Vitvaror
Sedan grundandet år 1899 följer Miele sitt kvalitetslöfte "Immer besser" - alltid bättre. Med det menar vi: Vi satsar allt på att alltid vara bättre än alla andra som erbjuder motsvarande produkter och tjänster. Och alltid bli bättre än vad vi redan är.
Miyabi

Miyabi

Kökstillbehör
Miyabis knivar tillverkas i Japan. Den äkta japanska designen och den extraordinära skärpan hos Miyabis knivar glädjer de som gillar det japanska köket.
Moccamaster

Moccamaster

Småapparater
Handgjort i minsta detalj. Företaget startades med visionen att skapa en kaffebryggare som brygger världens avgjort bästa godaste kaffe. "Livet är för kort för att dricka dåligt kaffe".
Norcool

Norcool

Vitvaror
Norcool levererar överlägsna kylprodukter till konsument och företagsmarknaden. Vi fokuserar på hög kvalitet och elegant design och detta avspeglas i våra produkter.
Podab

Podab

Vitvaror
Podab jobbar bara med professionell tvättstugeutrustning, inget annat. Det är det som gör oss till specialister.
Porkka

Porkka

Vitvaror
Kyl- och frysrum när inte "vanliga" storlekar räcker till. Kylskåp och frysar mm. för storkök.
Siemens

Siemens

Vitvaror
Framtiden flyttar in i ditt kök och hem. Samtliga produkter kännetecknas av en hög teknisk prestanda och ett långtgående miljötänkande.
Smeg

Smeg

Vitvaror
Inte bara produkter utan skapelser. Smeg har en omfattande kunskap och en djup passion för arkitektur och konst. Man förstår att när dessa två kombineras på rätt sätt skapas vackra och tidlösa objekt.
Subzero - Wolf

Subzero - Wolf

Vitvaror
Your kitchen is where life happens. Where you share food, drink, conversations and confessions with the people you love. Why not make your kitchen the best it can be.
Staub

Staub

Kökstillbehör
Staub är ett varumärke som är välkänt av många stora kockar i världen. Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn.
Thermex

Thermex

Vitvaror
i mer än 50 år har Thermex visat vägen till ett bättre inneklimat. Vår kunskap om ventilation och frisk luft i bostaden hjälper dig att skapa en behaglig inomhusmiljö.
Tovenco

Tovenco

Vitvaror
Kvalitet & Design i köket. Effekt, design och ljudnivå styr valet av köksfläkt. Tovenco erbjuder därför Sveriges bredaste sortiment av köksfläktar.
Trepol

Trepol

Vitvaror
Dansk design tillverkad i Danmark. Trepol fläktkåpor skiljer sig från mängden, dessa är ej massproducerande utan framställda i små serier av skickliga hantverkare.
Vitamix

Vitamix

Småapparater
Bevarar både smak och näringsämnen. Så mycket mer än bara en blender. Det är inte undra på att den kallas världens bästa blender.
Volta

Volta

Småapparater
För många har Volta varit det självklara valet och sammanlagt har det sålts mellan 3,5 -4 miljoner Voltadammsugare till svenska hem.
V-zug

V-zug

Vitvaror
Marknadsledan i Schweiz på området hushållsapparater/maskiner. Utvecklar, producerar och säljer högvärdiga apparater för kök och tvättstuga med inriktning på innovation, miljö och lång livslängd.
Whirlpool

Whirlpool

Vitvaror
Whirlpools mål är att erbjuda produkter för hemmet som känner och anpassar sig efter din livsstil och dina föränderliga behov.
Wilfa

Wilfa

Småapparater
Wilfa är idag en av de ledande aktörerna av småelektriska artiklar till tusentals hem.
Witt

Witt

Vitvaror
Högpresterande induktionshällar och fläktar med ett flertal spännande innovationer. Eller varför inte ett kylskåp i "Spitfire" - utförande...
Zwilling

Zwilling

Kökstillbehör
Knivar, grytor, kastruller och husgeråd från tyska Zwilling vars historia började redan 1731.
Amtico

Amtico

Golv
I över 50 år har våra hängivna designers undersäkt olika material, tekniker och trender för att ge dig den absolut senaste designen inom golv.
Blanco

Blanco

Köksinredning
Diskbänk från Blanco. Mångfald av material och utförande. Alltid med design, funktion och kvalitet i fokus.
Damixa

Damixa

Kökstillbehör
Alla älskar bra design. Men vad är det som utmärker bra design egentligen? Vi tycker det är: "When design makes sense". Blandare för både kök ocg badrum.
Decosteel

Decosteel

Köksinredning
Ett svenskt fristående familjeföretag från Hyltebruk i Småland. Målsättning: Att erbjuda kvalitativa och kundanpassade diskbänkar.
FM Mattsson

FM Mattsson

Kökstillbehör
Sveriges äldsta krantillverkare. En föregångare för hela branschen. Stort utbud köksblandare och duschar mm. mm.
Hansa

Hansa

Kökstillbehör
Blandare för moderna badrum och kök med krav på design.
Hansgrohe

Hansgrohe

Kökstillbehör
Vatten och energibesparande produkter med lång livslängd. "Quality made in Germany - Quality made by Hansgrohe". Duschar, termostater och blandare.
Insinkerator

Insinkerator

Kökstillbehör
Avfallskvaranar - en måste ha produkt för köket. En avfallskvarn innebär inte bara praktisk modern bekvämlighet utan även miljömässigt svar på problemet med matavfall.
Intra

Intra

Kökstillbehör
Intra är kända för sin högkvalitativa design och produkter i rostfritt stål. Mer än 140 år av entreprenörskap står bakom de vackert skapta produkterna från Intra. Diskbänkar, avfallshantering samt övriga tillbehör till köket.
Jetstone

Jetstone

Köksinredning
Specialister på bänkskivor i sten, granit, kvartskomposit och keramik. Bänskivor tillverkade av engagerade medarbetare.
LG Collection

LG Collection

Köksinredning
Skräddarsydda bänkskivor till kök och badrum. I över 40 år har vi introducerat nya material och smarta lösningar i svenska hem.
Mora

Mora

Kökstillbehör
Mora Armatur är ett av nordens ledande varumärken för produktutveckling av vattenkranar för kök & bad.
Oras

Oras

Kökstillbehör
Blandare för kök, badrum, grovkök och trädgård. Fokus på komfort, vatten- och energieffektivitet, säkerhet och design.
PFP

PFP

Köksinredning
Skandinaviens mest erfarna leverantör av bänkskivor. När stil ska vara praktiskt. Bänkskivor i ett flertal olika material.
Quooker

Quooker

Kökstillbehör
Den kokande vattenkranen. 100gradigt vatten direkt från kranen. Vatten och energibesparande. Barnsäker, enkel betjäning och många bruksområden.
Stala

Stala

Köksinredning
Stala är kända för sitt hållbara rostfria stål och sina måttbeställda, kundanpassade diskbänkar.
Strand

Strand

Kökstillbehör
"Det bästa eller ingenting alls" Rostfritt för kök & bad. Blandare, duschset, handdukstorkar och disklådor.
Tapwell

Tapwell

Kökstillbehör
En enkel affärsidé: Hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Blandare, duschset, handdukstorkar och disklådor.
Vola

Vola

Kökstillbehör
"Vi kommer alltid att producera blandare i Danmark och vi kommer alltid använda råmaterial av högsta kvalitet".